Wilde planten voor in de tuin

Informatie over de wilde planten die gekweekt worden bij Kas&Co in Kortenhoef door Martin Stevens. De opbrensten zijn om de onkosten te dekken van huur, verzamelen of aanschaf zaadgoed, biologische potgrond enz. Planten worden tegen kostprijs geleverd aan STEENBREEK acties en aan ecologisch werkende hoveniers (op afspraak) Ook particulieren kunnen planten kopen, zie adres.

Voorraadlijst wilde planten

Dit is de lijst van planten die verkrijgbaar zijn bij Kas&Co.

Update 11 augustus 2022

Ze zijn te koop op de Kromme Rade 5 Kortenhoef (de kas dus) ook als er niemand aanwezig is. Ter plaatse staat aangegeven hoe te betalen. We vertrouwen er op dat U eerlijk bent. Prijzen p9 pot meestal 2,50. Grotere potten en bomen/struiken tussen 3,50 en 5,50 of soms hoger bij uitzonderlijke formaten of soorten.

We versturen geen planten tenzij het grote aantallen zijn. Dan is er sinds de mogelijkheid dat we het tegen transportkosten komen brengen.

Hoveniers, heemtuinen en collega kwekers kunnen tegen gereduceerd tarief bestellen. Planten moeten gehaald worden in Kortenhoef. Veenmankisten moeten retour of neem lege kisten mee bij ophalen.

Gevraagd: P9 en P11 vierkante potten. Ook grotere vierkante potten gevraagd (rozenpotten). Fruitkistjes 30 x 40 (eenmalig fust) voor de planten pakketten. Beter hergebruiken dan weggooien.

verkoopvoorraad aanvullen bij Kas&Co door Martin Stevens

Verder zijn in voorjaar en zomer op openingstijden selecties te koop bij:

De winkel van Land en Boschzigt, Leeuwenlaan 34, ‘s-Graveland.

En sinds dit voorjaar bij De Groene Ruijter Ruijterlaan 24A Bussum (open op dinsdag en donderdag)

En bij Kwekerij de Eenvoud op het terrein van Biofood, Hugo de Vries weg 20 Almere, verkoop altijd open op dezelfde voorwaarden als Kas&Co

De lijst geeft aan of er van de soort planten zijn. Als er meer van zijn dan is het aangegeven met “kist” waarin normaliter 24 planten zitten. Van de niet aanwezige soorten kunnen er gezaaid zijn of verwacht worden.

%d bloggers liken dit: