We verkopen bij Kas&Co planten in potten en die staan in zwarte plastic kratten op de kwekerij. Die gebruiken we ook om ze te vervoeren naar Actie Steenbreek locaties en naar markten waar we de planten verkopen. We bieden nu ook plantpakketten aan en het zou leuk zijn als we die in gerecyclede fruitkistjes kunnen uitleveren. Op iedere markt worden wekelijks honderden van dat soort kistjes vernietigd. Ook groente en fruitzaken zitten er mee. En wij kunnen ze hergebruiken! Wie wil ons daarmee helpen? Door regelmatig bij een buurtwinkel of supermarkt of markt de kistjes op te halen en te brengen? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Deze zoeken we. Ca 30 x 40 cm daar kunnen 12 potjes in

Ook zwarte planten kratten of veenmankisten komen we altijd tekort. Heb je nog van dit soort kratten dan zijn we daar erg blij mee. Ook als je eventueel grotere aantallen hebt of weet. Eventueel te koop, maar liever gratis uiteraard. Kas&Co werkt zonder winstoogmerk dus hoe minder kosten hoe beter. Op oude kisten wordt door geen enkel bedrijf meer statiegeld gegeven trouwens.

zwarte veilingkisten of veemankisten

Plastic zakken voor eenmalig gebruik zijn aardig uit de tijd en papieren zakken werken niet zo goed omdat de potjes meestal wat vochtig zijn. Die zakken er snel doorheen…

We kunnen zelf van gerecycled materiaal tassen of doosjes laten maken, maar zo veel verkopen we nou ook weer niet dat dat rendabel zou zijn. Daarom vragen we of mensen van die duurzame tassen en bijvoorbeeld kartonnen doosjes over hebben. Bijvoorbeeld van die tassen op de foto. Kom eens langs in Kortenhoef bij Kas&Co en neem dan overtollige draagtassen mee, wij kunnen er dan weer andere mensen blij mee maken.

Ook plantpotjes de vierkante kunnen we goed gebruiken. Vooral de 9 en 11 cm vierkante potten, de lange, zogenaamde rozenpotten en stenen potten. We kunnen die goed hergebruiken.