We verkopen bij Kas&Co planten in potten en die staan in zwarte plastic kratten op de kwekerij. Die gebruiken we ook om ze te vervoeren naar Actie Steenbreek locaties en naar markten waar we de planten verkopen.

Die kratten komen we altijd tekort. Heb je nog van dit soort kratten dan zijn we daar erg blij mee. Ook als je eventueel grotere aantallen hebt of weet. Eventueel te koop, maar liever gratis uiteraard. Kas&Co werkt zonder winstoogmerk dus hoe minder kosten hoe beter. Op oude kisten wordt door geen enkel bedrijf meer statiegeld gegeven trouwens.

zwarte veilingkisten of veemankisten

Plastic zakken voor eenmalig gebruik zijn aardig uit de tijd en papieren zakken werken niet zo goed omdat de potjes meestal wat vochtig zijn. Die zakken er snel doorheen…

We kunnen zelf van gerecycled materiaal tassen of doosjes laten maken, maar zo veel verkopen we nou ook weer niet dat dat rendabel zou zijn. Daarom vragen we of mensen van die duurzame tassen en bijvoorbeeld kartonnen doosjes over hebben. Bijvoorbeeld van die tassen op de foto. Kom eens langs in Kortenhoef bij Kas&Co en neem dan overtollige draagtassen mee, wij kunnen er dan weer andere mensen blij mee maken.

Ook plantpotjes de vierkante kunnen we goed gebruiken. Vooral de 9 en 11 cm vierkante potten, de lange, zogenaamde rozenpotten en stenen potten. We kunnen die goed hergebruiken.