De bij Kas&Co gekweekte wilde planten voor in de tuin zijn altijd, de hele week door, te koop. We sturen ze niet op, je moet dus wel langs komen.

Op zaterdagen van 11 tot 16 uur is er meestal wel iemand aanwezig en vaak ook op maandag en donderdag van 10 tot 13 wanneer er vrijwilligers helpen. Dinsdag t/m donderdag werkt Maria ook met met haar “zorgboeren” bij de kas en die kan ook de weg wijzen.

In de winter zijn we er minder vaak en veel planten trekken zich terug. We kunnen dan geen garantie geven, maar bij niet vriezend weer zijn planten ook te planten in de tuin.


Ook als er geen mensen zijn mag je de planten meenemen en reken je af met een overschrijving. Alleen de planten in het verkoopdeel bij de kas en het kantoor waar een prijs bij staat uiteraard. Op de kwekerij staan nog meer planten maar die zijn nog niet verkoopbaar of zijn gereserveerd.
We vertrouwen op de eerlijkheid van mensen…

De aanwijzingen staan op meerdere plekken en het aanbod wisselt steeds. Ook kun je natuurlijk contact opnemen voor advies of als je ter plekke advies wil. Dan maken we een afspraak.

KasenCo, Kortenhoef
KasenCo, Kortenhoef
Gulden sleutelbloem, Primula veris