De bij Kas&Co gekweekte wilde planten voor in de tuin zijn altijd, de hele week door, te koop. We sturen ze niet op, je moet dus wel langs komen.

Op paaszaterdag 11 april en tweede paasdag 13 april ben ik er in ieder geval tussen 13.00 en 17.00 uur

Ook als er geen mensen zijn mag je de planten meenemen en reken je af met een overschrijving. Alleen de planten in het verkoopdeel bij de kas en het kantoor waar een prijs bij staat uiteraard. Op de kwekerij staan nog meer planten maar die zijn nog niet verkoopbaar of anderszins.
We vertrouwen op de eerlijkheid van mensen…

De aanwijzingen staan op meerdere plekken en het aanbod wisselt steeds. Ook kun je natuurlijk contact opnemen voor advies of als je ter plekke advies wil. Dan maken we een afspraak. Niet meer dan 2 personen uiteraard.

KasenCo, Kortenhoef
KasenCo, Kortenhoef
Gulden sleutelbloem, Primula veris