Duifkruid, Scabiosa columbaria met zweefvlieg.

De bij Kas&Co gekweekte wilde planten voor in de tuin zijn altijd, de hele week door, te koop. We sturen ze niet op, tenzij je meer dan 10 kisten a 24 planten bestelt. Je moet dus wel langs komen op de Kromme Rade 5 in Kortenhoef

Op zaterdagen van 11 tot 16 uur zijn er meestal vrijwilligers aanwezig en vaak ook op andere dagen wanneer er vrijwilligers helpen. Dinsdag, donderdag en vrijdag altijd wel.

KasenCo, Kortenhoef

Stalletje langs de weg
Ook als er geen mensen zijn mag je de planten meenemen en reken je af met een overschrijving of via een QR code met i-Deal (even kijken of het gelukt is en pas het bedrag aan wat je voorgeschoteld krijgt).

KasenCo, Kortenhoef

Net als bij de stalletjes langs de weg die je steeds vaker op het platteland en in dorpen en steden vind voor regionale producten. Alleen de planten in het verkoopdeel bij de kas en het kantoor waar een prijs bij staat uiteraard. Op de kwekerij staan nog meer planten maar die zijn nog niet verkoopbaar of zijn gereserveerd.
We vertrouwen op de eerlijkheid van mensen…

De aanwijzingen staan op meerdere plekken en het aanbod van planten wisselt steeds. Ook kun je natuurlijk contact opnemen voor advies of als je ter plekke advies wil. Dan maken we een afspraak.

Gulden sleutelbloem, Primula veris